Podden har varit på Bokmässan där Johannes Klenell, kulturredaktör, bland annat pratat med Viktor Malm, Leonidas Arektatis, Amineh Kakabaveh och Ivar Arpi (Expressen, Flamman, tidigare riksdagsledamot respektive avgrunden) om huruvida de vill ”dö för Sverige”.

Karina Cubilla, ledarskribent och debattredaktör, fick sitta i mässans största och mest hajpade panel, med nackdelen att få över huvud taget hittade till lokalen.

Får man hata de rika? var arbetsnamnet på panelen där även välfärdsmiljonären Jan Emanuel, nätlibertarianen Henrik Jönsson och (”DAGENS-!”) ETC-journalisten Christoffer Röstlund Jonsson ingick under ledning av Svenska Dagbladets Essy Klingberg.

”Min största fjäder i hatten från det samtalet är ju att Henrik Jönsson blev lack på mig.”

Mer om groll mellan panelister, skvaller och dästa anekdoter kring uppmärksammade Bokmässefester i podden. Dessutom: Lotta Ilona Häyrynen, redaktör på Nya Mitten, har lyssnat på Ulf Kristerssons tal till nationen och skådat in i hans själ.

Kommentariatet hör du där poddar finns, med nytt avsnitt varannan vecka.