Ssom nybliven fri kobra är det minst sagt spännande att följa medierapporteringen om mig själv.  

Skansen-personalen påstår att jag finns någonstans i innertaket och har tydligen sökt mig med både mjöl och råttor hela natten.

Min tidigare chef Jonas Wahlström säger att det är omöjligt att jag ska ha tagit mig ut från lokalerna. Det är för kallt, påstår han.  

SSSSS! Svarar jag på det.

Bort tog jag mig, inte minst är den här texten ett bevis på det. Jag tog en taxi som vilket respektabelt kräldjur som helst. Men en sak tänker jag väsa: Fyfan vilket skitväder ni har i det här landet.  

Startar aktiebolag

Jag är nyinflyttad i Stockholm och jag har också insett att Skansen-akvariet inte låter mig uppnå min fulla potential.

Därför valde jag att flytta ut. Det är dags att ömsa skinn. SStureplan nästa, baby! 

Sverige, har jag förstått, är ett förlovat land, och jag tänker kräla hela vägen till toppen.  

Nästa vecka lanserar jag mitt aktiebolag Reptilia Buskefisk AB, med fokus på utbildningssektorn och samhällsfastigheter.  

Tillsammans med ett team innovatörer har jag utvecklat en app för läxhjälp på distans, med intäkterna kommer vi expandera ut i friskolesektorn och ta upp kampen med stora bolagsjättar som Academedia och Tellusgruppen.  

Skolminister med skolaktier

Från mitt terrarium har jag följt aktiekursutvecklingen sedan den nya regeringen tillträdde, och med en skolminister som suttit i skolbolagsstyrelser och dessutom med aktier i gemet är ingen tid bättre att satsa än nu. 

Inte ens mina hemtrakter Indonesien och Filippinerna har byggt ett system som är så lätt att slingra sig in i som Sverige.

Jag har den gamla socialdemokraten och samhällsfastighetsmiljardären Ilija Batljan i luren asss we ssspeak. Vi ska inleda ett samverkansprojekt.  

Ingen affärsverksamhet verkar lika smart från investerarhåll som att köpa kommunala fastigheter för en spottstyver och sedan hyra tillbaka dem till kommunen på 40-årskontrakt.  

Med våra tre ben – apparna, friskolorna och fastigheterna – kommer Reptilia Buskefisk AB bli ett nytt svenskt storbolag.

Sedan väntar internationell expansion. Min assistent, en av råttorna som Skansen skickade för att fånga mig, söker kontakter och investerare i Saudiarabien.  

Det lönar sig att vara kallblodig i Ulf Kristerssons Sverige. Ssee you in hell, Skansen-akvariet!